The house on the edge

Info 1
Creative house was built in Suffolk, England, and was designed by Dutch studio MVRDV. Balancing Barn is located in Thorington, in the green English county, among the meadows and forests. Half of the house is located in the middle of the hill, the other half levitates above the ground. The house is 30 meters long. Colourful interior of the house strongly contrasts with the silvery façade. It has large windows, so the interior is filled with light.
Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Tags: building houde Balancing Barn MVRDV architecture design interior England Suffolk hill colorful silver large spacious
Posted by creoflick 5 years, 5 months ago from: http://www.mvrdv.nl/en/projects

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Origami Jewelry

Dead Wood Installation

Creativity can

Reporter without Borde

Thermochromic Table

Marc Adamus Photograph

El claustro

Cement Factory

Movie Stills vs Real L

Evolution of Type

Empty Silent London

Creative plates by Bog

Fauxreel Brick by Bric

Meet Marutaro, The Cut

Shadow art

3D geometric lamp

Abandoned House overta

Scandinavian Body Pain

Good Food for Goodfork

Grivina