Hidden hotel in a hill

Info 1
The designers of this hotel - Bjarme Mastenbroek and Christian Muller wondered how to combine the two ideas. They wanted to build a hotel that does not conspicuous and yet allow guests to enjoy the beautiful mountain views. The hotel has a raw decor, combining wood with concrete and large, luminous windows. The hote is surrounded by mountain homes. It has an unusual, oval shape. Villa Vals project combines luxury, natural environment, the ability to mute, healthy mountain air and the fresh design of the highest caliber. With all these ingredients in a hotel like this visit will be an unforgettable experience.
Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Villa Vals project

Tags: Christian Muller hotel interior Villa Vals project Bjarme Mastenbroek interesting experience environment natural design hill hidden architecture
Posted by creoflick 4 years, 10 months ago from: http://www.archdaily.com/43187/villa-vals-search-cma/; http://www.christian-muller.com/CMA.Projects.VVW.html

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Yacht Guilty by Jeff K

I Spent 6 Years Photo

Cloud Collection by Ru

Paradise Parking

LEAP Organics

Dreamlike Forest Land

Original Chess Sets

Pins Installation

James Roper

Clever Wine Label Desi

Helicopter Concept by

Levi van Veluw

Bridges Exploration at

The Door to Hell

Form Follows Function

Metal Tiles by Karim R

Editorial Illustration

The Alchemy of Blue

Works in paper by Irvi

London Drivers in the