New Concert Hall in Germany

Info 1
To revitalize the Blaibach center, in Germany, architecture agency Peter Haimerl Architektur has built the new concert hall “Konzerthaus Blaibach”. The exterior structure emerges from the ground like a cube with an inclined orientation. The interior was thought with LED lights, thin iron chairs and concrete walls, grey and strong, allowing a good acoustic absorbing basses.
Photos by Edward Beierle.
Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Konzerthaus Blaibach

Tags: hall Germany absorbing acoustic exterior light sound cube design concrete Peter Haimerl Architektur Konzerthaus Blaibach interior wall concert architecture
Posted by creoflick 6 years, 2 months ago from: http://www.urbnet.de/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

You will not believe w

Photo manipulation

Monochromatic Illustra

Moving Without Mom

House among the rocks

Black white jewellery

Eastern Europe on plat

Glass Skywalk in China

A Matter of Taste

Realistic and Colored

Good Food for Goodfork

Andy Goldsworthy

Beautiful Photos by Mi

I Spent 6 Years Photo

Tree House Bedroom

Space-Saving Sideboard

Winter in Riisitunturi

Wisteria Flower Tunnel

Big face

Stunning Under the Sea