OLS House by J. Mayer H. Architects

Info 0
The new house is on a plot of land near Stuttgart, on a hillside with a generous view of the valley. The owners wanted a new home that would bring this view to life even inside of the building. The house is in a residential area with conventional developments, most of which date from the 1960s.

Named OLS House, the three-storey concrete residence is positioned on a sloping site in a suburban neighbourhood and functions as the home for a family of four.
OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

Tags: valley OLS House building J. Mayer H. Architects residence neighbourhood view family hosde hillside modern architecture
Posted by creoflick 3 years, 9 months ago from: www.jmayerh.de

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Time to relax

Stylish Valentine Note

Los Carpinteros

Vinyl Music Icons

Caleb Charland

Bookshelf Building

Beautiful Ribbon House

SonntagsZeitung Campai

Funny Illustrations by

Anamorphic Work with C

Aerial Photography of

The Ancient Art Of Sto

Rejected

Color Concepts Photogr

Slinkachu’s “Littl

Naked Woman’s Bodies

Cozy Anana Furniture P

Fendi spring summer 20

Unlikely frienship bet

Mirrors café in Gifu