OLS House by J. Mayer H. Architects

Info 0
The new house is on a plot of land near Stuttgart, on a hillside with a generous view of the valley. The owners wanted a new home that would bring this view to life even inside of the building. The house is in a residential area with conventional developments, most of which date from the 1960s.

Named OLS House, the three-storey concrete residence is positioned on a sloping site in a suburban neighbourhood and functions as the home for a family of four.
OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

Tags: valley OLS House building J. Mayer H. Architects residence neighbourhood view family hosde hillside modern architecture
Posted by creoflick 6 years, 7 months ago from: www.jmayerh.de

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Shadow sculptures

Lucas Tomaszewski Phot

How to do something ex

Photography by Harmony

Sound Visualization: D

Flowers Sculptures by

Twin Shelves

El claustro

Realistic Old Polished

Tilt Shift Perspective

Bridges Exploration at

ClockONE

Calligraffiti by Niels

Giant Rubber Duck

Vintage Photo-Collages

Starbucks Store at Dow

Surrealist Pictures of

Suspended Balcony Conc

Cyrille de Vignemont P

The longest canal in t