RE-USE

Info 1
Interior designers group, Global Architects, renewed one of the Dutch apartment located on the top floor of the building. The designers wanted to keep the space it has an apartment, where they wanted it was still functional. The largest space in the apartment is a living room with kitchen and dining area.
RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

Tags: apartment funcional interior Global Architects design space building RE-USE architecture
Posted by creoflick 3 years, 1 month ago from: http://global-architect.com/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Glass Skywalk in China

Cute “Marina’s Bir

Urban Puns

Umo Japanese Restauran

Art Created Using Shad

Incredible images of a

Plates on the wall

Vegetable Jewelry –

Stunning Arabic Light

Think Invisible

Street Photos of 1960s

The Door to Hell

Chocolate paint

Like father like son

Chipmunk Adventures

Dressed for Dinner

Amazing views, which y

Botanical Headdresses

Greg Williams

Polite House Architect