The Pinch Library

Info 1
Olivier Ottevaere & John Lin of the University of Hong Kong have imagined The Pinch, a small library and visitor center located in the small mountain village of Shuanghe in Yunnan province in China. With a curved roof, it offers both a place of culture, but also a place of escape for children of this village previously devastated by an earthquake.
The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

Tags: curved earthquake book culture roof child escape Olivier Ottevaere John Lin small library The Pinch architecture
Posted by creoflick 5 years, 10 months ago from: http://fac.arch.hku.hk/staff/ottevaere-olivier/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Thailand’s White Tem

Contemporary Residence

Handcrafted Octopus Te

Bonanza

Urban Puns

La Muralla Roja Archit

Tea for Two

Works in paper by Irvi

A Globe Made Of Painte

Dirty Car Drawings

Creative “Cay Sofa

Glass Skywalk in China

Noemie Goudal

Lydia Hearst by Elias

The hidden message

High Heels Speakers

Freerunning

Flowers Sculptures by

Life on the street

Sam Elkins Photography