The Wooden Jury Cafe Interior

Info 1
Biasol Design Studio, based in Australia, has thought the interior of the Jury cafe by renovating an old prison in Pentridge Village, Melbourne. With geometric shaped beams and grey walls, this place has been reinvented to soften the prisons foundations.
Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Jury Cafe

Tags: Biasol Design Studio Jury prison wooden interior Australia Melbourne geometric cafe architecture
Posted by creoflick 2 years, 3 months ago from: http://www.biasol.com.au/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Landscape photography

Camera USB Drive from

ice me

30 death-defying photo

Paradise Parking

Delicious Maps of Coun

Public Poster Project

Backyard Offices

1600 Pandas in Hong Ko

My World Wines

Three-dimensional lamp

Women On The Verge Fas

Milena Galchina

Original bedding

Gold shoes

Similarities between h

The Terrifying Art Of

Atypical, Painting Typ

Trampoline Sidewalk

Dreamlike Forest Land