The house on the edge

Info 1
Creative house was built in Suffolk, England, and was designed by Dutch studio MVRDV. Balancing Barn is located in Thorington, in the green English county, among the meadows and forests. Half of the house is located in the middle of the hill, the other half levitates above the ground. The house is 30 meters long. Colourful interior of the house strongly contrasts with the silvery façade. It has large windows, so the interior is filled with light.
Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Tags: building houde Balancing Barn MVRDV architecture design interior England Suffolk hill colorful silver large spacious
Posted by creoflick 3 years, 5 months ago from: http://www.mvrdv.nl/en/projects

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Comfort Zone Photograp

Division of space

Illustrations by Tiago

The Exbury Egg Floatin

High Speed Liquid Flow

Inflatable Vegetables

Nautilus II Table by M

Vancouver 2010

Serpens

Foodscapes

Realistic Batman & Rob

“Dim Sum” Rocking

Magera Moon Design

Inspiring Black and Wh

Monochromatic Mountain

Lens Between Us

DUO Sparrow Key Ring

Comfort Food

Julot Bandit Photograp

Watch with the ants