Till House by WMR Arquitectos

Info 2
Till House sketches by Chileans architects from WMR Arquitectos is a single story wooden residence nestled in a cliffs of Los Arcos, Chile. Completely hidden from the sight while looking road, we could say it burrows into the ground and tries to disappear into the nature. The design boasts roof access, a wrap-around porch, and sliding glass doors that make the stunning view visible even from interior. The timber roofing the porch is set so that light comes in from above, and the porch is lined with half-height glass barriers. Despite the openness of the architecture, the house cannot be seen from the road and offers utmost privacy.
Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Tags: Chile Till House WMR Arquitectos building cliff design stunning view light privacy interior architecture
Posted by creoflick 3 years, 5 months ago from: http://www.wmrarq.cl/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Cement Factory

Funky Custom Sneaker D

Eric Zener

Basic colors and inter

Nordic landscapes

Red Geometric Architec

Shoe Fleur by Michel T

Walk through “Your R

Clip Bag

Super Sexy CPR

The Art of Philip Stra

Ice Caves in Russia by

Amazing photographs by

Learning Happens Natur

KNGDOM Chess Set by Bl

5 Gum Campaign

Back to the future

Miniature Wooden Figur

By The Silent Line

Anti-Gravity Coffee Ti