Wooden Rest Space in Seoul

Info 1
This space is a former parking lot transformed by three students and UTAA Studio in a modern and friendly neighborhood relaxing environment named “Rest Hole”. The wooden ribs give a feeling of space, light and flexibility, while providing the backbone of the structure, forming seats for students of the university.
Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Tags: wooden friendly modern student parking UTAA Studio rest space relaxing rib light flexibility structure seat Rest Hole architecture
Posted by creoflick 4 years, 11 months ago from: http://www.utaa.co.kr/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

walee.com

Big face

Ritot - The First Proj

Cool Products for Wine

Hilltop House by Jorda

Ethereal Underwater Ph

Flower Masterpieces by

Anatomical Guide to Mo

Travis Louie

Oscar’s Travels Arou

Playing with Clouds

Surreal Self Portraits

Classic Vintage Style

I Spent 6 Years Photo

Food Design by Aaron T

New York City: Above a

Lotto Lucky Dog

Cityscape Paintings

Women On The Verge Fas

Elegant Deer Bookshelf