Dom na krawędzi

Info 1
Kreatywny dom wybudowany został w hrabstwie Suffolk w Anglii, a został zaprojektowany przez holenderskie studio MVRDV. Balancing Barn położony jest w miejscowości Thorington, w zielonym angielskim hrabstwie, wśród łąk i lasów. Połowa domu umiejscowiona jest w połowie na wzgórzu, druga połówka lewituje nad ziemią. Dom ma 30 metrów długości. Kolorowe wnętrze domu silnie kontrastuje ze srebrzystą fasadą budynku. Posiada wielkie okna, dlatego wnętrze jest przepełnione światłem.
Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Tags: building houde Balancing Barn MVRDV architecture design interior England Suffolk hill colorful silver large spacious
Posted by creoflick 4 years, 8 months ago from: http://www.mvrdv.nl/en/projects

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Loop Bridge

Olive Packaging

Spring Learning Center

Photographer Continues

Beautiful Photos of Su

Embrace Life - always

The Art of Precision

Draped Anonymous Women

Dramatic Photos by Car

28 Magical Paths

Incredible Examples of

Manifold Clock

Cozy Anana Furniture P

Starter Kit

Monochromatic Illustra

Boho tattoos

Tim MacPherson

Hair Stylist Turns Cli

25 creative lamps and

Shopping with humor