W biurze Evernote

Info 1
Studio projektowe z San Francisco, Studio O+A zaprojektowało wnętrze biura, Evernote w Redwood City, Kalifornii. Design jest kolorowy oraz drewniany z hasłem firmy umieszczonym na tablicy oraz drewnianym logo: słoniem.
Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Biuro Evernote

Tags: Evernote office design colorful wodden slogan elephant logo Studio O+A architecture
Posted by creoflick 6 years, 9 months ago from: http://www.o-plus-a.com/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Behind The Surface by

The winners of the Nat

Spielfields by LB

AFP pictures of the ye

Sand Sculptures

Creative Fruit Packagi

Bears Doing Human Thin

Remarkable Collection

Realistic Sculptures f

The Ancient Art Of Sto

House on the Edge

Miller Boom Box

Modern Sofa Do-Lo-Rez

The Fedrigoni Mountain

Madonna Mia

House Unimog Architect

Capilano Suspension Br

With wings

First time

Black and White Portra