OLS House projektu J. Mayer H. Architects

Info 0
Poniższy, nowy dom polożony jest na działce w pobliżu Stuttgart,Niemcy na wzgórzu ze wspaniałym widokiem na dolinę. Dom został tak zaprojektowany, by piękno natury z zewnątrz widoczne było z każdej części domu. Dom położony jest w dzielnicy mieszkalnej z typowymi zabudowaniami z lat 60.

Dom o nazwie OLS House, trzykondygnacyjna rezydencja znajduje się na pochyłym wzgórzu na przedmiesciu i przeznaczony jest do zamieszkania dla cztroosobowej rodziny.
OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

Tags: valley OLS House building J. Mayer H. Architects residence neighbourhood view family hosde hillside modern architecture
Posted by creoflick 7 years ago from: www.jmayerh.de

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Colorful Bus Stops in

Metal Furniture Projec

Manolo Moran

Creative and Humorous

Jean Marie Vives

SANCA International

Marlon Bolognesi Water

Maddie The Coonhound

Cuatro Almas (Four Sou

Dolls cannot buy in a

Peter Callesen

Cool Rug Designs for P

Pip Pop

3D Chocolate Ads by Si

Creative Benches

Hi-speed photos of ink

If Chairs Could Talk C

Istanbul Disaster Prev

Apple iCup Concept by

Garages in Singapore s