OLS House projektu J. Mayer H. Architects

Info 0
Poniższy, nowy dom polożony jest na działce w pobliżu Stuttgart,Niemcy na wzgórzu ze wspaniałym widokiem na dolinę. Dom został tak zaprojektowany, by piękno natury z zewnątrz widoczne było z każdej części domu. Dom położony jest w dzielnicy mieszkalnej z typowymi zabudowaniami z lat 60.

Dom o nazwie OLS House, trzykondygnacyjna rezydencja znajduje się na pochyłym wzgórzu na przedmiesciu i przeznaczony jest do zamieszkania dla cztroosobowej rodziny.
OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

OLS House

Tags: valley OLS House building J. Mayer H. Architects residence neighbourhood view family hosde hillside modern architecture
Posted by creoflick 3 years, 9 months ago from: www.jmayerh.de

Leave a comment

Name:
Comment:
 

I Spent 6 Years Photo

Part Nouveau

Tiny Whimsical Porcela

Minimalist jewelry

Ghost Ship Light Insta

Unusual things made fr

Stroll Above the Trees

Window to the past

Hat and Cap Lamps

Creative and Humorous

Slowly Sinking Bookcas

Alexander McQueen S/S1

Nike Brand Walls by FI

Retro Wooden Computer

Space-Saving Sideboard

Mansfield House In Los

BirdHouse by Ryan Brux

Wooden Tea Lounge by S

Beautiful and dangerou

Cool Products Inspired