RE-USE

Info 1
Grupa projektantów wnętrz, Global Architects, odnowiła jeden z holenderskich apartamentów położonego na ostatnim piętrze budynku. Projektantom zależało na zachowaniu przestrzeni jakie posiada mieszkanie, przy czym chcieli, żeby było ono nadal funkcjonalne. Największą przestrzenią w apartamencie jest salon połączony z kuchnią i jadalnią.
RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

RE-USE

Tags: apartment funcional interior Global Architects design space building RE-USE architecture
Posted by creoflick 6 years, 2 months ago from: http://global-architect.com/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Towns Across the Rainb

Calligraffiti by Niels

Inside Coca Cola Londo

Simple and clever draw

The Efeet Collection b

You can safely entrust

Life Finds A Way

Lettering for Mosaic P

Summer House in Dalarn

The Best Award-Winning

Wall calendar

Paper Art by Fideli Su

Tattooed 2k11

Awesome Examples of St

ClockONE

Cup by Meneghello Paol

ŠKODA vRS Mega Man-Pr

Wild Life

Adam Cornish’s Playf

Christmas Tea