Studenckie mieszkanie projektu Tengbom Architects

Info 1
Grupa Tengbom Architects zaprojektowała niewielką powierzchnię mieszkalną dla studentów o powierzchni 10 m kw., która jest obecnie wystawiona w Muzeum Sztuki Virserum w Småland, Szwecji.
Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tags: Virserum Art Museum livivg student designer Tengbom Architects flat small design space kitchen garden patio material bathroom comfortable smart architecture
Posted by creoflick 3 years, 7 months ago from: http://www.tengbom.se/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

RAUMZEICHNUNG

Life In Indonesian Vil

Spiral Green Field for

Like father like son

Glass tent

Cool and Unusual Cupca

Underwater Theater on

Black and White Photog

Inside Evernote Office

Shadow pictures

Creative Coffee Machin

Urban Photography by J

Hobbit Pub in New Zeal

Nestrest

Luxury Hi-Tech-Flying

A Love Letters For You

Reporter without Borde

Marble Clothes by Alas

Big face

Vladimir Kush