Studenckie mieszkanie projektu Tengbom Architects

Info 1
Grupa Tengbom Architects zaprojektowała niewielką powierzchnię mieszkalną dla studentów o powierzchni 10 m kw., która jest obecnie wystawiona w Muzeum Sztuki Virserum w Småland, Szwecji.
Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tengbom Architects

Tags: Virserum Art Museum livivg student designer Tengbom Architects flat small design space kitchen garden patio material bathroom comfortable smart architecture
Posted by creoflick 5 years, 9 months ago from: http://www.tengbom.se/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Chair that will not le

Landed Installation by

Phone Booths in São P

Norway - the most beau

Sugar Skull by Snow Vi

Paper sculptures by Je

Winter landscapes

Nasir al-Mulk, The “

Letterpress Dice Print

Abandoned Bunkers of t

Words as Images

Sightseeing the green

Beauty and the Beast

Sky House With a Tunne

the must stash

Toon Bombing Street Ar

Freckles - sun kisses

Ice Typography by Nico

Monochromatic Mountain

Dog Portraits by Elke