Biblioteka Pinch

Info 1
Olivier Ottevaere i John Lin z Uniwersytetu w Hong Kongu zaprojektowali The Pinch, niewielką bibliotekę oraz centrum informacyjne położone w niewielkiej, górskiej miejscowości Shuanghe w prowincji Yunnan w Chinach. Z charakterystycznym, zakrzywionym dachem jest to zarówno miejsce kultury ale także miejsce ucieczki dla dzieci tej wioski, która wcześniej została zniszczona przez trzęsienie ziemi.
The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

The Pinch

Tags: curved earthquake book culture roof child escape Olivier Ottevaere John Lin small library The Pinch architecture
Posted by creoflick 6 years, 2 months ago from: http://fac.arch.hku.hk/staff/ottevaere-olivier/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

X-tape

Lyndon Wade

Table & Chair “swiTC

Pets and their plush t

Scent Stories

Miniature sculptures i

The Flock Series

Incredible pencil scul

Night Skies in Finland

Fabulous painted Easte

“Przelany” Armchai

Nasir al-Mulk, The “

Canyon Photography

Nature In Glass

Under water photograph

Hilltop House by Jorda

The art of cutting lea

Milena Galchina

Adorable Animal Family

Paper Craft Sculptures