Kawiarnia w miejsce dawnego więzienia

Info 1
Biasol Design Studio mieszczące się w Australii, opracowało wnętrze kawiarni Jury poprzez renowację starego więzienia w Pentridge Village, Melbourne. Geometryczne kształty belek oraz szare ściany użyto w celu zmiękczenia więziennych murów.
Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Kawiarnia Jury

Tags: Biasol Design Studio Jury prison wooden interior Australia Melbourne geometric cafe architecture
Posted by creoflick 5 years, 1 month ago from: http://www.biasol.com.au/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Modern Sofa Do-Lo-Rez

Icelandic Dinosaur

Interference in random

Adorable Animal Family

Miniature Underground

I Spent 6 Years Photo

Surprising shots flyin

Gregor Collienne

Brilliant Emoticons Co

Glass tent

Peaceful Photography f

37 Reasons Why You Ne

Underwater Theater on

Milena Galchina

Kyle Bean

Twister - Fork with a

Amazing and creative p

Dreaming Baby

Bodies in Nature Photo

Funny Everyday Objects