Dom na krawędzi

Info 1
Kreatywny dom wybudowany został w hrabstwie Suffolk w Anglii, a został zaprojektowany przez holenderskie studio MVRDV. Balancing Barn położony jest w miejscowości Thorington, w zielonym angielskim hrabstwie, wśród łąk i lasów. Połowa domu umiejscowiona jest w połowie na wzgórzu, druga połówka lewituje nad ziemią. Dom ma 30 metrów długości. Kolorowe wnętrze domu silnie kontrastuje ze srebrzystą fasadą budynku. Posiada wielkie okna, dlatego wnętrze jest przepełnione światłem.
Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Balancing Barn

Tags: building houde Balancing Barn MVRDV architecture design interior England Suffolk hill colorful silver large spacious
Posted by creoflick 5 years, 7 months ago from: http://www.mvrdv.nl/en/projects

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Emerson College Archit

Minimalist jewelry

Body Connexion

Winter landscapes

Collages Portraits by

Extreme Weather Condit

Skin given tattoos via

Amazing Sculptures Mad

Sporty shoes from Chan

Of Our Youth - RETNA

To teach Dictators a l

Creative Kitchen Inven

New life of old barn

Reception Center for V

Stunning Landscapes by

Booleanos by Joel Esca

Gregor Collienne

Egg Shaped Tree House

Examples of Incredible

Beautiful Luxury Jewel