Till House projektu WMR Arquitectos

Info 2
Szkic rezydencji o nazwie Till House jest wynikiem prac architektów z WMR Arquitectos. Poniższy, jednopiętrowy dom położony jest na klifie w Los Arcos w Chile. Jest całkowicie niewidoczny z drogi, można powiedzieć, że "wyrósł" z ziemi wśród drzew i jest częścią natury. Design domu został tak skonstruowany, że z łatwością można dostać się na dach. Posiada piękny taras oraz szklane przesuwane drzwi, które umożliwiają podziwianie pięknych widoków nawet jeżeli są zamknięte. Mimo otwartości dom jest zupełnie niewidoczny dla oczu i zapewnia pełnię prywatności.
Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Till House

Tags: Chile Till House WMR Arquitectos building cliff design stunning view light privacy interior architecture
Posted by creoflick 6 years, 2 months ago from: http://www.wmrarq.cl/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

The Steep Chalet

Underwater dogs

Real Life Version of U

Stunning Mountains Vie

Pictogram Movie Poster

Beautiful Art Photos b

Cinema Lunchbox

A chair for the conte

Signs of the Zodiac by

Beautiful Architectura

Coffee Tables

Amazing photos by Mich

Cement Factory

Amazing views, which y

Luxury Hi-Tech-Flying

Driveable Truck made o

Enchanted pencils

Toppling Tea Sets

Lanscapes of Australia

Monina Velarde - Lift