Czas na odpoczynek

Info 1
Poniższe miejsce to były parking przekształcony przez trzech studentów we współpracy z UTAA Studio w nowoczesne oraz przyjazne dla okolicy miejsce na odpoczynek o nazwie “Rest Hole”. Drewniane żebra dają poczucie przestrzeni, światła oraz elastyczności tworząc jednocześnie podstawę struktury - miejsca odpoczynku dla studentów uniwersytetu.
Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Rest Hole

Tags: wooden friendly modern student parking UTAA Studio rest space relaxing rib light flexibility structure seat Rest Hole architecture
Posted by creoflick 5 years, 11 months ago from: http://www.utaa.co.kr/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

A Ski Slope Turned int

Norway Photography

Rocket Design

Arabic-style design

Handcut Paper

Crowdfood

Iceland Landscapes by

Anthony Giacomino

Funny Illustrations by

Creative and Elegant W

Realistic Batman & Rob

Colorful Bus Stops in

Modern Library in Norw

Magical Pebble Paths

Vases out of this worl

Art Created Using Shad

Alice of Magic World

The Efeet Collection b

Hyperrealistic paintin

Brazilian Delights