Paviljoen Puur at Fort Diemerdam by Emma Architecten

Info 1
Emma Architecten have completed a new visitors pavilion and cafe at Fort Diemerdam in Amsterdam. Paviljoen Puur is constructed over the plot of the old soldier’s shelter and the new plan was derived from the footprint of the original building. Architect Marten de Jong told Dezeen how the curves of the landscape inspired the undulating curves of the wooden walls, which angle in different directions so that in some places they face the ground and in others they point up towards the sky. Take a look!
Paviljoen Puur

Paviljoen Puur

Paviljoen Puur

Paviljoen Puur

Visitors pavilion

Visitors pavilion

Paviljoen Puur at Fort Diemerdam

Paviljoen Puur at Fort Diemerdam

Urban design

Urban design

Emma Architecten

Emma Architecten

Paviljoen Puur

Paviljoen Puur

Creative house

Creative house

Emma Architecten

Emma Architecten

Tags: wall pavilion wooden landscape original building Paviljoen Puur Emma Architecten architecture
Posted by creoflick 8 years, 6 months ago from: http://www.emma-architecten.nl/

Leave a comment

Name:
Comment:
 

Invitation to an assas

Classic Album Covers i

Grand Cancun Eco Islan

Beautiful and Cozy Hom

Stunning Mountains Vie

Funny kitchen accessor

Le Papier

Creative Branding for

Wood Sculptures by Mar

Evolution of Type

Looney Tunes

Beautiful Satellite Ph

Ultramodern Silhouette

Slinkachu’s “Littl

Body Connexion

Fashion wood

Creative cutting board

The longest canal in t

Szczecin Philharmonic

3D Printed Sugar